Dokümanlar
İletişim
Haberler
Haberler

Çetin Civata İhracat Şampiyonu Oldu



TECDE grup bünyesinde faliyetlerini sürdüren Çetin Cıvata, Çelik İhracatçıları Birliği’ nin düzenlediği ödül töreninde 2016 yılı’nın ‘bağlantılı Elemanlar’ ihracat kategorisinde birinci oldu. Civata, vida ve bağlantı elemanları sektöründe Avrupa’nın beș büyük üreticisinden biri olma hedefiyle çalıșmalarını sürdüren Çetin Cıvata, Türkiye’nin toplam ihracatına katkı yapmaya devam ediyor. Hali hazırda
35 ülkeye ihracat gerçekleștiren șirket, Çelik İhracatçıları Birliği’nin düzenlediği 2016 yılı ‘Bağlantı Elemanları’ ihracatı ödül töreninde birinci oldu. Üretiminin yüzde 40’ını Avrupa ülkelerine ihraç eden Çetin Cıvata, Avrupa dıșındaki ihracat pazarlarını da radarına aldı. 

Üretimin Yüzde 40’ı Avrupa’ya İhraç Ediliyor 

Çetin Cıvata Yönetim Kurulu Bașkanı Mustafa TECDELİOĞLU, ‘Çelik İhracatının Yıldızları’ ödül töreninde bağlantı elemanları kategorisinde birinci olmaktan gurur duyduklarını belirtti. Türk ekonomisinin istikrarlı büyümesinde cari açığın büyük önem arz ettiğini ifade eden TECDELİOĞLU, “Dıș ticaret açığımızın kapanması için ülke olarak çok çalıșmalıyız. Bu açığın kapanması, ihracattan geçiyor. Sürekli üreten ve ürettiğinin önemli bir bölümünü ihraç eden bir yapımız var. Günde ortalama 20 milyon adet cıvata, vida ve bağlantı elemanları üretiyoruz. Üretimimizin yüzde 40’ını Avrupa’ya ihraç ediyoruz. Ürünlerimiz otomotiv, beyaz eșya, mobilya ve inșaat sektöründe kullanılıyor. Avrupa’da en fazla ihracatı Almanya’ya gerçekleștiriyoruz. Avrupa pazarındaki payımızı artırmak için çalıșmalarımızı sürdürüyoruz. Asya’daki gelișmekte olan Türkî Cumhuriyetler de hedef pazarlarımız arasında” diye konuștu. 

700 Kișiye İstihdam Sağlıyor 

2010 yılında Malatya’ya da fabrika yatırımı yaptıklarını belirten Mustafa TECDELİOĞLU, “OSB içinde cıvata, somun, vida fabrikası kurduk, 2011’de hizmete açtık. 25 bin metrekare kapalı alanımız, 300 kișilik istihdamımız var. Orada somun da üretiyoruz. Toplamda sanayi tarafımızda 700 kiși çalıșıyor. Șu anda Malatya’da ve İstanbul’da Avcılar, İkitelli ve Çatalca’da olmak üzere toplam 4 fabrikamız var” dedi. 

Yasal Uyarılar
Telif Hakkı © Tekno Metal Kaplama Tüm hakları saklıdır.
+90 212 549 97 62

Ömerli Mah. Tuna Sok.. No:18/1 Arnavutköy - İstanbul Arnavutköy - Istanbul


Telif Hakkı © Tekno Metal Kaplama Tüm hakları saklıdır.