Dokümanlar
İletişim
Haberler
Haberler

Dünya çapında bir marka oldular



Tecdelioğlu ailesi tarafından kurulan Çetin Cıvata;1915 yılından beri 4 nesildir bağlantı elemanları sektörü içerisinde yer alıyor. Çetin Cıvata olarak 1976 yılında üretime başladıklarını belirten Tecdelioğlu; başarılı firmanın yıllar içinde hem üretim kalitesi hem de ürün çeşitliliğini arttırarak ülkemizin önde gelen başlıca bağlantı elemanları entegre üretim tesislerinden biri haline geldiğini söyledi ve ekledi:’’140 bin m2 açık, 65 bin m² kapalı alanda 750 yi aşkın deneyimli çalışanı , yurt içi ve yurt dışı müşterilerine 4 üretim tesisi ve 2adet pazarlama firması ile imalat sektörüne hizmet eden, geleceğe dönük yaptığı yatırımlarla dünya çapında bir marka haline gelmiştir . Üretimde yakalanan hız ve kalite, müşteri memnuniyetini arttırırken, uluslar arası piyasalarda ki marka gücünü arttırmaktadır’’. 

Hedef: 75 bin ton üretim 

yıllık 60 bin ton üretim kapasitesine sahip olan Çetin Cıvata, üretiminin yüzde 50’sini ihraç ederek Türkiye ekonomisine katkıda bulunuyor. İhracatının yüzde 90’ınını Almanya ,Fransa ,Bulgaristan, Makedonya, Türki Cumhuriyetleri, Rusya ve israil başta olmak üzere birçok Avrupa birliği ülkesine gerçekleştiriliyor. Mustafa Necati Tecdelioğlu’ ndan dinlemeye devam ediyoruz :’’En ince 2,9 mm çaptan 30 mm çap aralığında her türlü standart ve özel parça bağlantı elemanı ( Civata, Vida, Somun, Saplama, Perçin vs.) üretim çeşitliliği olan, yıllık 60.000 ton üretim kapasitesine sahip, tüm prosesler kendi bünyesinde gerçekleştirilen en önemli tesislerdir. 201 yılında 6 bin ton olan üreti kapasitesi gün be gün artarak bugün 60 bin tona ulaşmıştır , 2020 üretim projeksiyonu yeni yatırımlarla birlikte 75 bin ton olarak hedeflenmiştir. Tecdel ioğlu; rekabetçi yapısı ve uluslararası standartlardaki ürün kalitesi ile bağlantı elemanları konusunda dünya çapında bir marka haline geldiklerini ise özellikle belirtiyor. 

Gururlu ve de Mutluyuz 

İstanbul ve Malatya entegre tesislerinde tedarik ettiği hammaddeyi dışa bağımlı olmadan tüm prosesleri kendi bünyesinde gerçekleştirerek nihayi ürün haline getiren Çetin Cıvata;bugün Türkiyenin adını tüm dünyaya duyurmaktan dolayı bir haylı gururlu ve mutlu.

Yasal Uyarılar
Telif Hakkı © Tekno Metal Kaplama Tüm hakları saklıdır.
+90 212 549 97 62

Ömerli Mah. Tuna Sok.. No:18/1 Arnavutköy - İstanbul Arnavutköy - Istanbul


Telif Hakkı © Tekno Metal Kaplama Tüm hakları saklıdır.